تصفیه روغن سوخته روش تقطیر ۱۰۰۰ تن اشتهارد با احداث واحد تصفیه مجدد روغن پایه با روش تقطیر در خلاء به تناژ بیش از ۱۰۰۰ تن در اشتهارد و یا در کارخانه تصفیه روغن سوخته اصفهان ، مشهد ، زنجان ، چرم شهر ، سلفچان sn-150 sn-350 sn-500 تولید و به قیمت درب کارخانه یا بصورت fob تحویل بندر عباس جهت صادرات به فروش می رسد .
کارخانه تصفیه روغن سوخته روش تقطیر ظرفیت ۱۰۰۰ تن اشتهارد
تصفیه روغن سوخته در روش تقطیری و در روش اسیدی بستگی به کارخانه تصفیه روغن سوخته دارد که از چه تجهیزاتی و از چه روشی برای تصفیه روغن استفاده نماید . عمده هزینه احداث کارخانه تصفیه روغن اشتهارد یا در سایر شهرک های صنعتی به هزینه اولیه استقرار و ایجاد فضای ساخت کارخانه تصفیه است که شامل طراحی تولید و استقرار این تجهیزات و دستگا هها می باشد که نوع اسیدی و نوع تقطیری در کیفیت و محصول نهایی که روغن پایه تصفیه دوم است بسیار موثر و اثر گذار می باشد.
در روش تصفیه روغن سوخته روش تقطیر و روش روغن سوخته اسیدی و تقطیری تفاوت عمده در هزینه های اولیه می باشد و کیفیت و بازدهی روش تقطیری بسیار بیشتر می باشد به نحوی که با روغن پایه تصفیه اول یا ویرجین پالایشگاه بهران و پالایشگاه ایرانول که از پالایش نفت خام این محصولات را تولید می کند قابل مقایسه به لحاظ کیفیت می باشد ولی روش اسیدی ضمن بهره وری کمتر این مزیت را ندارد.
فروش روغن تصفیه تقطیر داخلی و صادراتی
تصفیه روغن سوخته روش تقطیر بر اساس استاندارد های تولید کارخانه تصفیه روغن کارکرده و همچنین علی رغم هزینه های بیشتر در احداث و راه اندازی کارخانه تصفیه ولی مزایای متعدد ان باعث شده است که حتی شرکت هایی نیاز به روغن پایه تصفیه دارند ترجیحا از کارخانه های تصفیه روغن این محصول را دریافت نمایند زیرا کیفیت و رنگ این محصول می تواند حدود ۲ باشد.
کارخانه تصفیه دوم روغن سوخته فلش ۱۲۰-۲۲۰
در تولید روغن پایه آیتم های استاندارد و مشخصی تعریف شده که بر اساس ان در تمامی کشورهای دنیا این استاندارد کاملا مشخص می باشد به نحوی که ارسال انالیز روغن در ابتدا برای مشاهده کیفیت محصول کارخانه تصفیه روغن انجام می شود تصفیه روغن سوخته روش تقطیر و در برخی موارد نیز نمونه روغن نیز دریافت می شود ولی آیتم خیلی مهم مشاهده آنالیز روغن پایه می باشد. که در آن فلش روغن اعلام شده و در ایران فلش روغن نباید برای صادرات کمتر از ۱۸۰ باشد همچنین رنگ مورد نظر خریداران روغن پایه حدود ۲ است که معمولا بیشتر به هند صادر می شود.